Synofit

Blijf bewegen met Synofit

Bewegingsvrijheid betekend: gaan en staan waar u wilt. Activiteiten als traplopen, knielen, met de hond wandelen of een sprintje trekken voor de bus zijn vanzelfsprekend. Met soepele gewrichten behoudt u niet alleen uw dagelijkse bewegingsvrijheid, maar kunt u ook blijven sporten en van uw actieve vakanties blijven genieten.

Hoe oud u ook bent: lenige, flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom kan uw bewegingsapparaat bij het ouder worden extra verzorging en ondersteuning gebruiken. Synofit helpt u om soepel te kunnen blijven bewegen en om van het leven te kunnen blijven genieten.
Flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van uw leven, ongeacht uw leeftijd.

Toepassing van Synofit in combinatie met Voetreflexmassage..
Binnen de natuurgeneeskunde is het een gegeven dat de ophoping van afvalstoffen een belangrijke rol speelt in het ontstaan van gezondheidsproblemen. Detoxificatie is een belangrijk element in iedere Voetreflexmassage. Een combinatie van Voetreflexmassage en van de oraal in te nemen Synofit werken samen ontgiftend mede door de aanwezigheid van de zeer goed opneembare Bio-Curcumine.

Ribes nigrum biedt een ondersteunende rol aan de functie van de bijnieren en hiermee aan het hormonale stress-systeem. Stress is een belangrijke oorzaak van het ontstaan van gezondheidsproblemen. Het ondersteunen van het lichaam met Synofit en Voetreflexmassage kan een belangrijke ondersteuning zijn van het bereiken van meer stressbestendigheid.

Naast Curcumine en Ribes nigrum bevat Synofit Groenlipmossel en Boswellia
Groenlipmossel remt ontstekingen in de gewrichten en het heeft een grote hoeveelheid en diversiteit aan omega 3 vetzuren. Het houdt de hersenen en het hart gezond. Het ondersteunt en herstelt beschadigt kraakbeen.
Boswellia heeft een positieve werking bij gewrichtsontstekingen.

De combinatie van vloeibare Groenlipmossel, Curcumine, Ribes Nigrum en Boswellia bij elkaar kunnen zorgen voor een effectieve remming van de chronische ontsteking, zoals bij artrose en reumatoïde artritis het geval is.

Synofit is dus uw kuur voor het behoud van soepele gewrichten!

Synofit producten zijn verkrijgbaar als:

• Synofit premium vloeibaar in 400 ml en 200 ml
• Synofit premium capsules in 120 of 60 stuks
• Synofit Gewrichts Gel in een tube van 100ml of 40ml

Voor bestellen van Synofit en meer informatie of een afspraak voor Voetreflexmassage kunt u contact opnemen met Aukjen van der Zwan
Telefoon 0318 515658 of per email aukjenvanderzwan@hotmail.com