MIR-Methode


Wat is de MIR-Methode®?
De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld en is bedoeld voor mensen, met lichamelijke en emotionele klachten, die daar graag thuis op een eenvoudige manier iets aan willen doen.  De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

Elk lichaam heeft zijn zelf genezend vermogen. Helaas vergeten we dat soms. Door de MIR-Methode kunnen je gedachten en je gevoelens ontdaan worden van ballast uit het verleden. Hierdoor krijg je zowel lichamelijk als emotioneel een reset. De MIR-Methode helpt je lichaam te ontgiften van zowel schadelijke stoffen als van schadelijke emoties, wat bevorderlijk is voor je gezondheid.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten. Maar eigenlijk voor iedereen, jong en oud! Kinderen en dieren kunnen snel op de MIR-Methode reageren.

De MIR-Methode® 

De MIR-Methode bestaat eruit om de onderstaande 9 zinnen 3 maal achter elkaar zeggen, terwijl je zacht over je hand aait, 2x per dag en minimaal 4 weken lang:

1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3. Vader loskoppelen
Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 maal 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minimaal 4 weken dagelijks te doen. In sommige gevallen is het beter om eerst twee weken stap 5 en 7 te doen. Wanneer je jezelf zacht over je hand aait zal je lichaam zich ontspannen en gerustgesteld voelen. Vanuit deze basis ga je je lichaam de 9 opdrachten tot verandering geven. Alles is uitgebreid op de website te vinden www.mirmethode.nl.  Hierop is ook een instructievideo te vinden hoe je de MIR-Methode voor je zelf kunt gebruiken.

Persoonlijke begeleiding
Aukjen van der Zwan is speciaal opgeleid als MIR-Methode begeleider door Mireille Mettes. Zij is getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Ook bestaat er de mogelijkheid om je door haar te laten begeleiden en een persoonlijk protocol over afvallen en slank blijven met de MIR-Methode te laten maken.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken naar: Aukjen van der Zwan tel: 0318 515658